WEKILLEASY CLOTHING




My clothing label base in Miri, Sarawak (Borneo). Establish since 2010. Really appreciate it if you guy like our page, support us ya'll. All design currently made & illustrate by me, Gilbert Juan.

December 9, 2010

188

Genap seminggu yang lalu Azah SkaliSkala ada beri satu anugerah Nice Blog kalau tak silap aku.. Aku nak minta maaf ngan Azah sebab lambat nak tulis entri pasal anugerah tu. Aku sibuk sesangat bulan lepas. 1 Disember 2010 yang lalu aku dapat keputusan pengajian aku. Secara rawaknya aku mendapat keputusan yang agak bagus tapi tak memuaskan.. ada dua subject "refer". dengan CGPA kurang dari 3. Alahai bilalah nak dapat 3.

Bulan lepas aku sibuk dengan Project Skimtrooperz. Dalam masa yang sama aku buat experiment dalam hobi baru aku iaitu cetak-mencetak baju.


Yang ni experiment pertama aku yang melibatkan saiz A2. Ada masalah sikit masa dalam proses pembikinan block tapi tak mengapa setiap kesilapan ada ruang untuk memperbaikinya.

2 comments:

Aemy Shamy said...

Hi there, I've just finished reading your blog post. I appreciate your way of introducing this subject in a nice way.
You can see some interesting post here also: http://aemyifo.blogspot.com.
Kindly follow it. ^^

Gilbert Juan said...

Dah comment.. hehehe